söndag 18 oktober 2009

Sköna söndag!

Tycker det är så härligt m söndagar nu när man går hemma. Man har inte den där stresskänslan över att en ny vecka börjar med allt vad det innebär.


I går kväll så var sambons syster och bror här med alla kusinerna och vi åt tacos i hop allesammans, det var mycket trevligt! Kusinerna leker så bra nu och man märker att vi alla börjar få stora barn. Super trevligt var det, och tyvärr blir det inte så ofta men det går ju att jobba på!


I dag har vi satt på vinterdäcken, eller ja min sambo då, o jag stod bredvid och pratade och tjötade. (Hehe...)


Men på är dom i af och det var tur att vi tog bort dom för det var t.o.m så att däcken hade börjat "tråda" upp sig, med andra ord, olagliga att köra på...


Men nu är vi lagliga igen....

Sen kom sönernas bästa kompisar hem fr utlandet efter en vecka i solen.. Så de lekte och hade skojigt i hop medans vi röjde i vår garderob... Pust, vilket slit.. Just nu ser det för bedrövligt ut, o vi har inte tillräckligt med plats för alla kläder. Men det blir nog bra när vi fått ordning på detta. Kort kommer i morgon..

Slängde även ut lite "skräp" på Blocket som vi inte använder alls mera, eller barnen rättare sagt... Så jag fick sålt en tramptraktor i kväll, perfekt!

Nu ska jag gå o väcka sambon, som har somnat bredvid ena sonen i sängen, för att kolla på Wallander- Tjuven...

Kram på er!!





1 kommentar:

Grodmamman sa...

Tack själva för igår! Pratade med lillebror idag och han tyckte också att vi skulle träffas lite mer regelbundet!:)
Skönt att rensa också. Tänkte faktiskt göra ett ryck imorgon och lägga ut saker på Blocket och Tradera. Kanske kan få ihop lite extrapengar om jag har tur!:)
Kram